florinatv.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΦΛΩΡΙΝΑ

Φλώρινα: Πρεμέρια για το πετρέλαιο – Xωρίς λίστες αναμονής

Κοινοποίηση

Πρεμιέρα σήμερα για το πετρέλαιο θέρμανσης και την έναρξη διανομής του στα πρατήρια υγρών καυσίμων και κατ’ επέκταση στους καταναλωτές με τις εκτιμήσεις των ειδικών να κάνουν λόγο για μειωμένη τιμή του σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Φέτος η τιμή του αναμένεται να είναι κατά 20 λεπτά φθηνότερο σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των βενζινοπωλών, που είχε ξεκινήσει στο 1,40 λεπτά το λίτρο.

Στη Φλώρινα αναμένουν οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων την ανακοίνωση της τιμής καθώς μέχρι σήμερα εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι μειωμένο λόγω και την αποθήκευσης πετρελαίου στις δεξαμενές τους κατά την διάρκεια του Μάϊου με τη μειωμένη τιμή που έχει εκείνη την εποχή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, σημειώνοντας πως τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν οι λίστες αναμονής και οι καταναλωτές ανάλογα με τη τιμή, που είναι απαγορευτική για τους κατοίκους της Φλώρινας οι οποίοι ήδη έχουν ανάψει τα καλοριφέρ λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών κατά την διάρκεια της νύχτας.

Σημειώνουν δε, πως οι παραγγελίες για πετρέλαιο τα τελευταία χρόνια δεν ξεπερνάει τα 500 ευρώ, καθώς οι περισσότεροι βάζουν πετρέλαιο ανάλογα με το πόσο σηκώνει η τσέπη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eurovision 2024: Σε ποιον ημιτελικό θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι

omada diktyou

Με υποδειγματικό τρόπο και ενωτικό κλίμα εκλέχτηκαν και συγκροτήθηκαν το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου & η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου

omada diktyou

“Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην Φλώρινα και Πτολεμαΐδα”

omada diktyou