florinatv.gr
ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στους αγρότες της Χαλκιδικής που έκαναν πορεία με τρακτέρ προς το ΥΜΑΘ

Κοινοποίηση

Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. δημιούργησαν φραγμό στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του Λακκώματος, με αποτέλεσμα τα περίπου 30 τρακτέρ που πραγματοποιούσαν πορεία προς το ΥΜΑΘ να σταματήσουν στο σημείο και να αποκλείσουν τον δρόμο, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λία Χριστάρα δεν έχει βρεθεί λύση, καθώς οι Αρχές λένε στους καλλιεργητές να συνεχίσουν την πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης μόνο με αυτοκίνητα ή φορτηγά, ώστε να προχωρήσει το κομβόι, διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη.

Την ίδια στιγμή οι αγρότες μπήκαν σε παράδρομο προσπαθώντας να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πόλη, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθώς οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν.

Ο στόχος των αγροτών ήταν να φτάσουν στο Διοικητήριο ειρηνικά, όπως δηλώνουν, και να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεοχάρης: Πρόστιμα από 1.500 ευρώ σε όσους δεν διαθέτουν POS

omada diktyou

Εξαιρετική παρουσία και διακρίσεις των παιδιών του ΔήμουΑμυνταίου, στον 10 ο περιφερειακό διαγωνισμό ΕκπαιδευτικήςΡομποτικής

omada diktyou

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Απέδρασε στο φινάλε από το Περιστέρι με Σβαμπ και μαγεία Κωνσταντέλια

omada diktyou