florinatv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΦΛΩΡΙΝΑ

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την 25η Μαρτίου

Κοινοποίηση

Η 25η Μαρτίου, διπλή γιορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, συγκίνησης, απόδοσης τιμής και μνήμης, για την Ορθοδοξία και τον αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία.

Η επέτειος αυτή στέλνει αβίαστα τη σκέψη μας 203 χρόνια πριν, τότε που οι λίγοι  -με μάτια που γυάλιζαν από πόθο για Λευτεριά- τα έβαλαν με τους πολλούς και νίκησαν.  Πραγματικοί Ήρωες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος», κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο που έμοιαζε για αιώνες απατηλό.

Η Εθνική μας Επέτειος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του Έθνους, ένας ολόφωτος φάρος που μας καθοδηγεί και μας διδάσκει.

Είναι χρέος όλων μας να τιμούμε καθημερινά τους ήρωες της επανάστασης με ακμαίο εθνικό φρόνημα, αγωνιστικότητα, σύμπνοια και καρτερία, απέναντι σε σύγχρονους, ορατούς και αόρατους, εχθρούς.

Τιμώντας το όραμά τους, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιερή παρακαταθήκη των προγόνων μας και να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για δικαιώματα που θα’ πρεπε να είναι αυτονόητα για όλους: την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Ισότητα και τη Δικαιοσύνη.

Είθε το μήνυμα της απελευθέρωσης να γεμίσει ελπίδα, πίστη και αισιοδοξία τις ψυχές μας.

Χρόνια πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκατοντάδες τρακτέρ κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης

omada diktyou

Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

omada diktyou

Συγχαρητήριο μήνυμα Βουλευτή Σταύρου Παπασωτηρίου σε μαθηματικό διαγωνισμό

ellados diktio