florinatv.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλώρινα: Ρεσιτάλ τρομπέτας του Αντώνη Κωστόπουλου

Κοινοποίηση

Ρεσιτάλ τρομπέτας του Αντώνη Κωστόπουλου στο πλαίσιο του θεσμού Podium Νέων Καλλιτεχνών, διοργανώνει το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα «Θ. Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου του Φλώρινας. Ο κ. Κωστόπουλος θα ερμηνεύσει έργα του Διπλωματικού προγράμματός του, ενώ στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Τζούκας.

Ο Αντώνης Κωστόπουλος γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1982. Την πρώτη επαφή με την μουσική μαθαίνοντας Τρομπέτα την είχε σε μικρή ηλικία καθώς αποτελεί την τέταρτη γενιά μουσικών της οικογενείας. Από την ηλικία των 15 ετών μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με πολλές Μπάντες Χάλκινων Πνευστών και πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Τζούκας γεννήθηκε στην Κοζάνη. Παράλληλα με τις κλασικές σπουδές ασχολείται με τον αυτοσχεδιασμό, τη Jazz , τη σύνθεση και την ενορχήστρωση. Οι εμφανίσεις του σαν σολίστ ή με μουσικά σύνολα είναι συνεχείς. Στον χώρο της Jazz έχει συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Η είσοδος στο ρεσιτάλ είναι ελεύθερη.

πηγη – www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση για καθορισμό του τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων που παραχωρούνται από τους Δήμους στα πολιτικά κόμματα, τους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, τους συνδυασμούς υποψηφίων και τις Επιτροπές Υποστήριξης του άρθρου 10 του ν.4023/2011 (Α’ 220)

omada diktyou

Εξαιρετική παρουσία και διακρίσεις των παιδιών του ΔήμουΑμυνταίου, στον 10 ο περιφερειακό διαγωνισμό ΕκπαιδευτικήςΡομποτικής

omada diktyou

Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

omada diktyou