florinatv.gr
ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμύνταιο: Απόδοση θέσεων για την Εμποροπανήγυρη του Οκτωβρίου

Κοινοποίηση

Την απόδοση θέσεων στην ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στη Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου, η οποία θα διεξαχθεί από 03/10/2024 μέχρι και 07/10/2024, προκηρύσσει ο  Δήμαρχος Αμυνταίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια Εμποροπανήγυρη βάσει της παρ.1 του αρ.37 του Ν.4849/2021 έχουν ως πωλητές φυσικά και νομικά πρόσωπα, κάτοχοι:

1. βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές

2. άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή δραστηριοποίησης στις λαϊκές αγορές

3. άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο

4. άδειας χειροτέχνη-καλλιτέχνη.

Οι θέσεις αποδίδονται στις παραπάνω κατηγορίες των πωλητών με τη σχετική ποσόστωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση απόδοσης θέσης από 20/08/2024 και ώρα 7:00 π.μ. έως και 10/09/2024 και ώρα 24:00 μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πληροφοριακού Συστήματος για το υπαίθριο εμπόριο www.openmarket.mindev.gov.gr όπου ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται με τους κωδικούς taxisnet. Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα, από την προκήρυξη, δικαιολογητικά.

Επίσης, οι μισθωτές υποχρεούνται να είναι εφοδιασμένοι με τουλάχιστον ένα πυροσβεστήρα 6 κιλών σκόνης, ο οποίος θα τοποθετείται σε εμφανές σημείο και θα συνοδεύεται με βεβαίωση καταλληλόλητας από τον προμηθευτή του. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ηλεκτρογεννητριών και γενικά ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στο χώρο της εμποροπανήγυρης για λόγους πυρασφάλειας, ισοκατανομής των ηλεκτρικών φορτίων και γενικά ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δήμου στον 2ο όροφο στον κ. Χατζητρύφων Στέφανο (τηλ.23863-50129) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η προκήρυξη θα δημοσιευτεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πληροφοριακού Συστήματος για το υπαίθριο εμπόριο, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων: www.openmarket.mindev.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου: www.amyntaio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση 26ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/09/2024

omada diktyou

Εκατοντάδες τρακτέρ κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης

omada diktyou

Ενημέρωση από τον Δήμο Αμυνταίου για κίνδυνο πυρκαγιάς

omada diktyou